γιατί να μας
επιλέξετε_

» ποιότητα

» ασφάλεια

» υγιεινή

» μεγάλη ποικιλία

» ειδικές κοπές

» αυστηρά επιλεγμένες φάρμες από την Ελλάδα & όλο τον κόσμο

Η εταιρεία ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΠΕΤΗΣ ΑΕ προμηθεύει την ελληνική αγορά με κρέας που επιλέγει από τις καλύτερες φάρμες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας που διαθέτει στο κρέας και ειδικότερα στον επιχειρηματικό κλάδο της εμπορίας και της αντιπροσώπευσης οίκων του εξωτερικού, η επιχείρηση σήμερα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, ειδικές κοπές και σταθερή ποιότητα με ταχύτητα και ευελιξία.

οι
προμηθευτές
μας _

Η ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΠΕΤΗΣ ΑΕ εισάγει στην Ελλάδα κρέας από τους μεγαλύτερους και διασημότερους οίκους από όλο τον κόσμο, καθώς επίσης συνεργάζεται με αυστηρά επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, στοχεύοντας στην προσφορά και διάθεση των καλύτερων επώνυμων κρεάτων στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, στοχεύει στη διατήρηση σταθερών συνεργασιών, για να επιτυγχάνει σταθερή ποιότητα και ιδιαίτερα μεγάλη ευελιξία.

Μέσω της συνεργασίας με οίκους και φάρμες του εξωτερικού, η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται και να προμηθεύει πρώτη με νέες τάσεις και ειδικές κοπές κρέατος την ελληνική αγορά, για την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών και των αναγκών τους.

υγιεινή &
ασφάλεια_

Κορυφαία προτεραιότητα για την ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΠΕΤΗΣ ΑΕ. αποτελεί η υγιεινή και η ασφάλεια τροφίμων και προσωπικού.

Στο πλαίσιο της τεχνολογικής ανάπτυξης και εξέλιξης της επιχείρησης, ακολουθείται το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, ενώ ειδικές διαδικασίες τηρούνται και στους χώρους της εταιρείας για την ασφάλεια των τροφίμων, των καταναλωτών και του προσωπικού.

Μενού